Betydelsen av ordet "fjortis"

Fjortis(Homo Sapiens Fjortissus), efter fjorton, är vanligen en nedsättande benämning på en person i de lägre tonåren eller någon som uppför sig på ett töntigt sätt.
Fjortisen (Homo Sapiens Fjortissus) är ett flocklevande djur som ofta rör sig i mindre grupper utanför McDonald's eller liknande. Gärna vid sena tidpunkter på dygnet. Ju senare, desto starkare position i gruppen.
Honorna är ca 150 - 160 cm långa och har ett läte som kan liknas vid skatans kvitter, Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte (även kallat målbrott) och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ-befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen, gärna fler än en gång.
De kan upplevas som mycket störande "djur" då de under sina vandringar kan gapa mycket. Populationerna har ökat markant på senare tid då deras parningslekar uppenbarligen blir allt mer effektiva. Detta stora hot för männskligheten har även en fjortisdrottning, hon har en mycket stor makt och inverkan på sina trupper. Drottningen kallas även Blondinbella, och har en förmåga att synas lite här och var med sina putande läppar.

Ahara - hej hej hej, jag är bara 14 år..

Kommentarer
Postat av: Jahara

Yppligt bra skrivet bror!

2009-01-07 @ 20:20:38
URL: http://buttahara.blogg.se/
Postat av: bjumbett

sjukt roligt D:

2009-01-07 @ 22:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0