I'm telling you

Film: The losers
Bok: A place called here

Well spoken, I know!jahara.

Heaps of shit

Här kommer det svänga snabbt, just telling you. Hänger du inte med är du inte snabb nog, som innebandy.se skulle säga. Åh. Innebandy..

Familjen, ena halvan av den alltså, är i Egypten nu. Haha, try have fun without me.

Australia Day firas den 26e januari för att det var då de brittiska båtarna anlände till Sydney Cove. Jag vet det, men våra kära locals här har ingen aning. De skulle säga att Australia Day är en dag då man är ledig från jobbet och kan klunka första ölen klockan 6 på möra. Det var precis det de gjorde. Ett tält på stranden hade vi. Grilla gjorde vi. Lyssna på musik lika så. Lekte i vattnet. Ba ägde. Stekt blev jag. Alice jobbade. Sög gjorde det.

Alla har lämnat oss. Vissa lämnade spår på vägen, andra inte.

Köket är rent om kvällarna för att det är inga som äter där. Mina två timmar tar 30minuter. Löv.
Timmarna i restaurangen blir färre för att det inte är någon som äter där heller, men när jag väl jobbar är det sköj, trots att min kära(och första) bögkamrat Jeff har åkt tillbaka till Brisbane.

Vi är 10st som bor här nu. 10 tappra backpackers. Inte ens det faktiskt, jag avrundar uppåt, men vi jobbar inte med petiteser. The Leftovers är vi och vi råkar äga. Typ. Nästan. Nej men på riktigt, vi gör det.

Vi får förstärkning snart, av tvättäkta Örebroare. Svett! Just ja, Jessica. Jag har redan parat ihop dig med Robin, hoppas att det är lugnt.

Provkörde en bil gjorde Alice. Den startade inte till en början. Vi ba "tack, men nej tack." Jakten fortsätter.

Vad mer?
Vi promenerar varje dag. Vi äter varje dag. Vi jobbar varje dag. Vi sover(heaps!). Vi lever. Vi maxar. Vi försöker vinna Charlies hjärta fast att vi egentligen inte vill ha det. Det är bara en liten tävling vi har, The Leftovers. Vi läser. Vi spelar pingpong för Robins skull, ibland för vår egna. Vi tänker. Vi steker. OJ SÅ VI STEKER! Fast egentligen inte för att det är heaps för varmt här. Vi längtar.

En sista notis. Alice har börjat säga åwesome istället för awesome. She has been aussilaaaajzd. Andra bevis på det är att vi kollar höger istället för vänster och har thongs(flippidiflopps) som finskor. På riktigt.
Har ni fått nog? Jag har fått nog.

Jahara.Quote of today

"Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." - Charles Schulz


Looser speaking

Jaapp. Jag e förloraren. Jobbigt. Fast å andra sidan fick jag lite sömn som tröstpris. I mitt tillstånd vid just det tillfället var det mer än behövligt. Så jag känner att jag kan skryta med att jag fick sova. Pilutta liksom.

När jag är trött är jag väldigt tett i pappen. Tilbakestående. Lite Harry, nej inte Harry förresten (tror det betyder att man är lite av en rockarbilly, så nej jag blir inte Harry när jag är trött)... Mentally deficient. Canadian.

Jag är sällan vid datorn nu mera. Jag har liksom ingen ork att slå på den. Lånar den bara efter att Johanna varit inne om jag är i närheten. Om ens det. Men. Nej. Detta blogginägg skall icke få något men. Det är som det är.
aharråååå

Champion speaking

Cha Cha!

Vinnaren här. Skulle vilja tacka min far. I flera års tid har jag stigit upp på morgonen efter en kväll med fest och sett min pappa fortfarande sitta uppe. Sist skulle han gå lägga sig. Alltid. Idag var det min tur. Jag och Alice bestämde oss för att inte sova. Vi ville inte. Klockan var fem, vi var lite hungriga. Åt caca poops och efter en skål var upptäckte vi att mjölken var skum. Stekte ägg i stället. Kolla kurser åt mig. Japp. Uni. I Sverige. Johanna Skogh. Sjukt att jag tänker tanken. I alle fall. Jag gick och la mig ungefär samtidigt som er, förmodligen tidigare än många av er. Klättra mig upp i sängen klockan 15.00 vår tid, detta efter att ha spenderat 12timmar på samma plats i köket, några timmar i solen och några minuter med Ahern. Det tog 30sekunder, sen sov jag söttaste.


Moving on...


Antal jobbtimmar nästa vecka? 14. Jobbar enbart två timmar per kväll och då här uppe i köket. Möjligtvis inga pengar, men det har rullat in på annat håll(bordellonline.com) så no worries, no worries.

Vi går vidare...

Fettnöjd med Alice' film. Den blev bättre än väggen och jag sitter här och är mycket stolt över min kära broder. Se den och ge lite respons fifan.


Engelbrektsmackan lever än. Just sayin'

P.S

ÖSK SÖDER - löv jo gajs. Keep on keepin' on så hänger vi i ettan sen.

D.S

Jahara.

Vi är ÖSK Söder...

.. Vi är svart/vita bröder...


Jag och Johanna tävlade igår. Jag låter vinnaren själv berätta vem som vann.

Vilket fall. Står och glor livematch, Kom igen ÖSK. Att man kan bli så glad av att en siffra blir en annan siffra. Åt andra sidan också, man kan bli sne när fel siffra blir en annan. Vilket fall. ÖSK leder mot Forsby. Det gillas. Nu ska det grillas. På Bondfire. Kul. Eller. Jag tror jag håller Johanna sällskap i när hon jobbar istället! Det är mycket roligare :)

HEJA ÖSK SÖDER!!!!

Done

PussAhara

 


making a movie of the making

En vägg vid namn Tom ville bli full. Nu är den fylld och den kommer nog aldrig nykta till, so to speak. Att smycka en vägg är en process. En process värd att dokumntera. Nu vet ni hur jag spenderat mina senaste dagar i Yamba. Ett ovanligt sätt kan tyckas. Då tycks det rätt. Det är ju inte var dag något sånt här händer. Bilder har knäppts och en film skall skapas. Här var det i och här var det hå, och här var det glada älgar.


I'm so fakking amazing.

Ahara.

Tiden

Tiden, min älskade noteringsbok (som på senaste tiden inte fått så mycket uppmärksamhet, förlåt for that), går snabbare än vad den borde göra många gånger. Andra gånger, som också är allt för ofta, går tiden för långsamt. Allt för sällan är man nöjd, med vad gäller tid och rum. När man väntar så går tiden för långsamt och när man njuter tickar den på utav bara whole-corn (hel-vete). Är det varmt så är det för varmt. Är det kallt så är det för kallt. Är det lagom så är det för lagomt.

 

 

 

ahara


Gud vilket intressant inlägg. Verkligen.

Hej hopp. Ojvoj vilken dag i OZ. Den började med att jag sov. Kommer förmodligen sluta med att jag sover också. Men vilka dagar börjar och slutar inte så? Pucko. I alla fall. Jag sov i mitten av dagen också. Tre timmar powernap – katching!! denna powernap som varade i 2.5 timmar för länge hurrar jag inte lika mycket för nu. värmen spm är här hurrar jag inte heller för nu. Fan. Svettas av att andas. Slå det om ni kan!!

Har jag sett på en film idag? Jaaa.. Det har jag gjort. Wooop! Megamind. Animerad film. Jag tyckte den var bra. Ja det gjorde jag. Imorgon väntar jobb. Usch vad otaggad jag är på det. Så megaotaggad. Jag och Johanna måste bli lite produktiva vad gäller att ta fler bilder. Jobb kommer allt för ofta mellan linsen och oss. Så det blir återigen ett inlägg som stavas B-I-L-D-F-R-I.

 

Ahara.


vi är grabb

Ida-mathilda om What just happend?:

Grym blogg du har killen

KRAM från BALLONGPARADEN.BLOGG.SE

Let's make a list.

1. Vi är två.
2. Vi är därmed killar.
3. Punkt 2 var fel.
4. Vi är tjejer.
Tror jag.

(DET HÄR INLÄGGET FÖRTJÄNAR INTE EN BILD)

Ahara.

Med solen i ögonen

Vi hittade precis livets bil. Åtminstone livets bil för en backpacker. Priset var prima. Allt var för bra för att vara sant. Kolla.Discolight I'm telling you! Green-untz-red-untz-blue-untz-untz. Eget kök. Eget handfat. Fatta. Alice brummar bilen, jag kan diska. Livets liv det skulle vara.

Vi klunsa. Jag förlorade. Jag förlorar alla viktiga klunsar, men jag ser det bara som en fördel. Hade faktiskt inte velat ha det annorlunda. Diskar faktiskt hellre än att radera de vänskapsbanden man har byggt upp tack vare jobbet.
Anyway and hooow.. Jag fick ringa. Jag ringde. Jag la på. Grät lite. Berättade de dåliga nyheternaför Alice. Livets bil för en backpacker was sold. Livet går vidare och vi går med det. Liksom, gråt en flod, bygg en bro och just get over it. Quote of a lifetime.

Annars då?
Saknar innebandy. Saknar att coacha, lira och prata innebandy. Ingen som förstår här. Ingen som känner samma känsla när "oslagbara" slås på. Bortsett från det har jag njutit av att inte ha jobbat(förutom 2timmar varje kväll) sen i fredags. Alice har slitit på. Hon är och skalar potatis för andra gången idag. Jag är stolt över henne. Vi har köpt parfym också. Sex and the city.

Översvämningar in my ass. Vägarna har öppnat igen. Solen sken idag igen. Yamba is the place to stay. Jag och MJ tog en varsin bräda och cruisa oss igenom staden, eller åkte en liten bit bort och sen satte oss ner och prata. Jag gillar MJ. Hon är liksom helt okej.
Nu ska jag kliva ut i solen igen. Hänga lite med Ahern. She kind of hade me at hello. Eller at PS. I love you. En cola ska jag nog dricka också.

jahara

True friendship, people call it....

Em: Should I call her Johanna or Joanna? Cuz everybody say diffrent
Alice: Just say bitch


What just happend?

En gilla knapp just happend. Varsågoda. Missbruka den. Alltså på riktigt. Snälla..?jahara

Together we stand. Divided we fall

Alice är kursiv, Johanna är lite mer fet.

Nu är det dags att vi slår våra kloka huvuden together.
Med våra kloka huvuden menar vi Johannas kloka huvud och Alice huvud. Äre trashtalk du vill ha? Nej, inte vara sån, vi vandrar på sanningens väg..Tillsammans. Jag vet, och jag erkänner att sanningen är hård men ack så många gånger sann. Okej Alice, we make no sense, let's tell the people something that they wanna know. Jag svettas. Wow, en tom carecup. About to get even more tom. Hur kan något som är tomt, bli tommare? Se, det är inte ens ett ord. Även Svenskan har sina undantag, precis som att jag egentligen inte borde vara människa. Maka some sense var det ja... Inte riktigt din grej, har jag noterat. Vad ska vi skriva då? How about... ja, how about that? I lajk dätt.. MEN, jag gillar det andra lite mer. Håller med, det andra är lite bättre, lite finare, lite mer Buttahara. Libyen. Mackaron. Allvarligt, vad har du gjort idag Johanna "puppie-eyes" Skogh? Att det jämt ska vara så allvarligt... Jo men Alice, idag har jag stigit upp, stigit ner, jobbat, slaggat, stigit upp, stigit ner och ätit "mat"(Shizzle vad vi är bättre än André på att laga mat, agree with me there Bro) sen jobbat igen. Living the dream of Yamba helt enkelt. How about you, pumpkin' pie? För det första, skriv ett eget inlägg va fan.. Jag har duschat 4 gånger och spelat fotboll.. And still, you stink. Uyeah, men I told you. Jag svettas? Haow abåt yor riiding? Hej Alice. Jag skall berätta något för dig. Det finns något som heter deodorant. Låt mig bokstavera det åt dig. D-E-O-D-O-R-A-N-T(epic om jag stavade fel, säg inget till Alis isf. Only awkward). Det gör i alle fall så att man kan svettas lite, men ändå lukta mums. Jag ska vara helt ärlig J O H A N N A S K O G H. Din deo verkar inte fungera. Just sayin... MOVING ON?!? Det är inte svett jag luktar, det är matrester. Lite lamm här, lite gris där. True story. Suttit i, i 5år nu. Slutsats: Vi köper parfym. Let's move on. Vad händer imorgon? Imorgon är en ny dag. Låt oss göra om detta då. Tandkräm på tandborste? Sí? Eh? Eh? Jovars, absolut. Låt mig koda lite bara, sen kan vi tagga la bedish. Mina linser börjar ändå torka ut. Lots of lov my mate. Right back at you. Och till våra läsare. Ni får också kärlek. Kanske ett videoklipp snart också. Aight, bror? Muy bien, y tú?
Cansada. Vamos a la cama. Dormir.
Buttahara.


Påtalom

Juste. På tal om översvämningar. Tänk er alla kor i alla hagar. Tänk er att de flyter ut i havet. Vilka blir glada av det? Inte bara korna som får känna av friheten och se mer av världen än alla andra kor. Men hajarna blir glada. De får ju fint kött. Vilka blir mer glada tack vare detta faktum? Vi människor (förutom bonden som inte har några kor kvar) vi blir glada för hajarna kommer inte vara sugna på små små människor när det finns kor ute i havet. Åh åh, jag kom på en sak nu. Tänk om detta för med sig ett evolutionerande fakta. Kor kommer att få simhud mellan spenorna eller hjälar på öronen. Shit. Kossan kommer vara den första fisken med fyra ben. I alla fall den första med fyra magar. Okej, since jag inte är en expert på fiskar så finns det säkert redan sjökossor. Det finns ju trots allt sjöhästar. Var ville jag komma med detta inlägg? Jo. Kossorna tar över havet, såvida hajarna inte äter upp dem. Vilket de kommer att göra. Fakk. Det här var med andra ord ett otroligt onödigt inlägg.

Slänger upp en bild från thö böut aka. Justins Bday för att lätta på stämningen lite..

..Fungerar det?

Ahara.


The flood.

Tänkte även berätta om floderna aka översvämningarna. Idag fick jag ledigt. För att ingen kan ta sig varken till eller från Yamba. Vilket betyder att inga sängar behöver bäddas. Vilket också betyder, lyssna nu på denna otroliga hypotes, Inga lastbilar kan åka till Yambas Ica med mat. Vi kommer få leva som ett par deltagare i Robinson. Kan bli kul. En jäkla utmaning om inte annat. Jag är taggad på detta faktum. En annan skulle kanske flippa ur, inte jag inte.ahraaaa

Justins födelsedag part 1

Alice klagar på att jag lägger upp bilder där hon inte är söt. Passar därför på att be om ursäkt till dig Alice, för att jag alltid tycker att du är söt. Förlåt.

Regnar gör det. Typ som Sverige, fast i liiite större mängder. Vi har fortfarande klarat oss bättre än de flesta. Ni behöver ännu inte vara oroliga. Maten kanske tar slut thou, men det är ett problem vi löser i framtiden. Vi har popcorn och geisha så länge. No worries.

Häromdagen, alltså i söndags, fyllde Justin 33år. The Yamba crew drog en tripp på the Rockfish. Saaauuute vad kul de va. Kolla själv.
Justin och hans fruga.

Jobbar på en film också. More to come helt enkelt. Tålamod.

jahara.

Va fan, ocool!?

Eller vaffanculo?

Tänkte bara säga det. Fast inte bara. Tänkte lägga upp en ocool bild också.Ahahahahara.


What happend...?

..Work happend.. Men det känns som att livet levs lite extra tack vare det. Jobbet får i alla fall mig att känna att de sista månaderna av resande kommer inte ta lika hårt på oss. Det känns mer okej att resa om man har lite extra kosing. Att jag inte knappat på datorn mer än en halv timma har fått mig att tappa glöden. Okej. Jag ska verkligen inte skylla på det nyårslöfte som jag och Johanna slöt i samklang. Men jag säger bara att jag inte givit skrivandet en ärlig chans. Jag vet inte längre hur många dagar vi varit här. Vänner. Jag ska ta reda på det. Jag giver istället bloggen en "what happend bild".

Njut njuu.Ahara.

En uppdatering

Let's see.. Vi jobbar cirkus 70-80timmar tillsammans i veckan. Justin är nöjd over ma performance in the dish och Alice chef likaså. Då får man fler timmar. Vad ska man göra? Diska. Tack pappa. Igen.

Angående översvämninar och allt det där. Fråga oss inte. Ni har mer koll än oss. Det regnar in lite ibland, men det är ett problem som de har haft länge. Försäkringsbolaget vill inte fixat, men översvämning är det inte. Det är faktiskt sol i mellanåt. Sen öser det ner lite då och då. Vi klarar oss. Om inte, we'll let you know. So no worries. Waka waka, oki?

Alla vänner där hemma, vi gillar er, men vi gillar Jennie Dohn och Jessica Jansson mest. Känner mig hel igen. Har en geisha bredvid sängen. Två till och med.

För övrigt?
I-I-I-I've had
The time of my li-i-ife.

Fast we still har.

Och!

Vi flyttar imorgon. Till ett mindre rum. Spännande. Vi vet.jahara,

Alice and ClaireTogether we stand. Divided we fall

Det finns mycket jag skulle vilja berätta. Typ som att även jag har jobbat som städerska nu. Två pass. Fina pass. Med p!nk som sällskap är bädda sängar fettaste. Jag vill också berätta att vi har äntligen ätit vår känguru. Den var blodig. Blodig och god. Vi har klippt oss. Japp. Bra blev det. Har vi firat nyår också? Eller hade vi redan gjort det sist vi sågs?

Efter en research kom jag fram till att detta är årets första inlägg. Detta faktum gav mig press. Jobbigt när det händer... Åh. Pb är fanimej saknad. Hej PB. Jag saknar dig.

Jag kan la visa er hur vårt nyår såg ut.Nu ska jag förklara också. Detta ögonblick kan man dela upp i tre delar. Två av dessa ögonblick talar för sig själva. Den i färg gör det inte. Det ögonblicket är liksom bortom ord. För bakom Jo och hennes extremt fina min sker något mycket finare. Jag och Alice utbringar en nyårsskål. Vi tackar varandra för att vi har varandra. För att vi tillsammans har gjort 2010 till livets bästa år och för att vi tillsammans kommer att göra 2011 till något mycket bättre. För att vi har det där obeskrivliga, men som vi utan ord kan beskriva till varandra.Jag skulle även vilja berätta för er hur gott vi har skrattat den senaste tiden. Hur kul vi har haft det. Hur Tanya kom in i våra liv och hur vi ändrade vår syn på handikappstoaletten. Hur vi har legat på stranden och skrattat bort kalorier. Hur vi synkar läskigt mycket, läskigt ofta. Säger samma saker samtidigt. Hur trött jag är på att säga "jag tänkte precis säga EXAKT samma sak". Jag skulle vilja säga så sjukt mycket, men ni skulle inte förstå. We just work on an other level och jag måste jobba ganska exakt nu. Men en annan dag bloggen, lovar.

Beskriver vår awesomeness med en till bild. Sen får ni läsa mellan raderna och se mellan pixlarna. En dag kanske ni kan förstå."Yesterday brought the beginning, tomorrow brings the end, and somewhere in the middle we became the best of friends"

jahara.

RSS 2.0