Spain

Idag vann Spanien, blir ingen spännande kvart på lördag. Men heller inget lammet då. Vi kör på fredag istället, för fredagsmatchen är inte lika intressant. Då äter vi hellre mat :)

På torsdag kommer Johanna Skogh till Öland, Johanna är även mi bloggkamrat samt favoritdjur, som tidigare inlägg visar. Nu ska jag ringa mit favvodjur.

Höres
Ahara.

Dagens kärlek


Dagens låt

Jag har varit vilsen, Lisa.

Hawaii Bahamas Tahiti Öland

Öland är stället man ska vara på nu. Man ska inte vara i stan när det är så fint väder. Då har man ju ingenstans att ta vägen. Man kan ju inte gärna lägga sig på gatan brevid en vattepöl och tro att det är det samma som att ligga på en strand av hög klass främför ett hav vi kallar för Östersjön. Nej tacka vet jag Öland. Här har man egentligen allt man behöver. Såklart kan man sakna Max och Mingus, men här har vi trots allt Lammet & grisen. Tro mig, Inget, appsolut INGET slår Lammet & grisen. Det finns bara en nackdel med Lammet, och det är att man inte kan äta hur mycket som helst. Ojvoj, och du anar inte hur fantastiskt det ska bli att käka där i helgen. Jag längtar så hääääär mycket.
Nu ska jag genast börja packa och borsta gaddarna för ännu ett besök på den underbara stranden vi har 600 meter bort. Kankse träffar Nicke på vägen ner. JA han ska vara på Öland vecka 26. Tyvärr missar jag nog Peter, han är så schysst, han ska hjälpa mig att bli journalist.  Men Molly kom igår, ska nog leka lite med henne sen. Då menar jag Molly Jihde, inte Sandén. Hon är inte här nu, Molly Sandén alltså...

Nej, nu rann en dyrbar soltimme iväg. Nej det gjorde det inte, hahaha, häär behöver man inte räkna sina timmar, de är ju alltid sol och fint väder på ÖLAND! :D

Ahara.


Ready, set...

Jag ska snart vakna till liv, men tills vidare...jahara

Dagens frilla och infit.
Hahaha, lekte med syrrans "cam" med mia nya kläder.

Nu är det dags för mig att inta storstan!

Ahara. hahah

Ljus dag

Nu sitter man här igen, i den vackra huvudstaden och blickar tillbaka på gårdagen. Igår var tydligen den ljusaste dagen på året, det är vad jag har hört. Det behöver ju inte betyda att det var ett sant påstående. Men jag tror på det.
Tänk att vi bara går mot mörkare dagar nu om påståendet i fråga är sant. Snart är det vinter, mörk och kallt, för vissa. För andra kanske det är pina colada, sola och bada.
På tal om andra länder, igår spelade jag lite lacrosse. Jag tycker inte att det är en vanlig sport i Sverige och tänker mer på sporten om någon nämner Tyskland. Anyway, det var kul att lira lite. Och när vi ändå är inne på gårdagens historia måste jag bara berätta för folket att jag tvättat, färgat och klippt håret.

Kommer snart tillbaka ed ett nytt inlägg, måste ta en bit att äta.

Ahara

Topplistan

Dagens topp i tripp.
Topp tre - söndagen den 20e juni 2010.

Jag tänkte berätta vilka tre låtar som jag kommer att lyssna på idag, på jobbet. Det kan vara både låtar vi hört förut men också låtar som ni inte trodde fanns. Även fast de som kommer hamna på listan idag är välkända.

Yael Naim - New Soul

Johnossi - Man must dance

Laleh - Bjurö klubb

Ahara.


påtalom

Ett av de bästa klipp jag sätt. Lite tragiskt, men mycket roligt!
Áhahara

15.30

15.30 smäller det. Ingen har kunnat ana vad som händer just då. Hela Sverige kommer att stanna upp.
Då ska jag utan tvekan kolla på TV. På 4an. På Gahna - Australien. Heja Australien. Tyvärr så ljög jag just. Jag kommer inte att se denna match, som sagt, tyvärr. Jag ska göra något annat, något som har varit planerat mycket längre. då menar jag mycket längre jag kommer att jobba.

Jag kommer heller inte att se på något bröllop som har gått en lite halvt på nerverna, och lite till. Det känns som att detta bröllop har pågått i över ett år. Men vänta. Det är ju precis vad det har. Nej vet du vad. Gudars. Hu geda mig!?

Om det är något bröllop som jag vill ge posittiva tankar åt så är det till Krillas syster och hennes blivande man, Bullen och Buffy aka. Therese och Ulf. Grattis.

Ahara. Heja Australien. För Buttahara i tiden.
 


music

Tre låtar som är bra just för njuu:

Dancing on my own.

Från och med du.

The very best (Warm heart of africa).


AHARA.

Det regnar kötbullar

Det regnar inte köttbullar, men erkänn att du gick på det?!?!

Det är härligt när det inte är så fint väder, med tanke på att jag jobbar. Men till min stora besvikelse så har jag hört att det ska bli bättre väder, förhoppningsvis tills jag slutar. När jag slutar ska jag hem och sova, sen vidare för festligheter. Så när jag sover behöver det ju inte heller vara fint väder. Om jag inte råkar hamna på balkongen för en tupplur. NU; åter to the hard work.

ahara. Kommer bli en lugn kväll.

Scramble.

Johanna, Alice och Jonte kommer även i år att delta i nethouse scramble som varje år går på Örebro GK, Lanna. De har laddat för att genomföra tävlingen så bra som möjligt, genom att bland annat inte spela så mycket golf.

- Det är några i laget som inte spelat en seriös runda än, men som tur är så är jag med i laget, som har börjat säsongen på ett mycket lovande sätt. Medans andra i laget inte varit på golfbanan mer en två gånger, Påpekar  Jonathan lite girit.
 
-Vi ska göra allt vi kan för att försvara vår titel som regerande mästare, säger Alice, trots den dåliga starten av säsongen.

Förra året vann det otroliga laget fantastiskt stort. Det kommer de att göra år 2010. Eller vad säger du Johanna skogh? :)

Ahara.


I wouldn't trade you for anything

Vi har varit oense om alldeles för mycket för länge. Vi har dragit ner varandra onödigt många gånger. Hade jag fått välja förr hade jag tagit avstånd och fått ångrat det idag. Du är min vän. Min relation till dig är inte längre tvingad. Jag står frivilligt vid din sida och trivs där. Jag bugar och bockar för att du finns och vill finnas för mig. För att du accepterar mig för den jag är och låter mig vara den jag vill vara.

jahara.Right as rain


Awesome

Självförtroende = Noll :)

ahara


Full fart.

Det var lite barty igår. För att hylla och fira Sarah Sörman, även kallad Sören. Det var kul. Det var på ritz. Sen blev det Strömpis av någon konstig anledning. Sen blev det möte kl 07.30 på jobbet, också av någon konstig anledning. Och för att inte skryta så blev det en heldag på jobbet, som inte var planerat. Men det funkar. Är bara lite hungrig. På tal om hungrig, jag vill se mer på fotbolls-VM..

ahara


Det var länge sen jag var så här taggad på livet

Idag firar vi dig, imorgon minns vi ingenting.jahara.

Sådärja.

Mycket bättre!

Ahara.

Jobb, jobb, jobb...

Och imorgon är jag ledig. Fantastiskt. jag funderar på att springa iväg till TV och slå på VM. Det skulle vara såå värt att springa dit trots min nackspärr och min sträckning i högre lår (som förövrigt var väldigt irriterande igår när jag spelade fotboll och inte kunde sparka på bollen). Verkligen fantastiskt. Livet är fantastiskt.
Igår färgade jag håret... Först gult, jag fick inte se det så jag misstänker att det var fult. Det slutade med att min hårfärg blev lite ljusbrun.

Nej jag kommer snart, ska bara springa och byta kanal p åTVn. Orka Simpsons eftertexter......


Ahara... 

Just like a pill


Fredagsfilosofi på en annan dag

Jag har aldrig sett en trygg hare. De är alltid på språng från ett otryggt ställe till ett annat. En gammal pensionär som knappt kan ta sig framåt skrämmer haren. Det lilla barnet som inte ens kan skada en fluga(dock äta myror) likaså. Allt skrämmer haren och när man tänker efter borde allt få även oss att lägga benen på ryggen. Personen du möter på vägen hem från jobbet kan vara den omtalde våldtäktsmännen som Leif GW Persson ska fånga. Den enda chauffören på vägen kan vara en full sådan. Vi lever i en extremt otrygg värld och överallt finns ting som kan innebära vårt slut. Så lev för fan. Uppskatta de ögonblicken du är i liv. Uppskatta att mannen som passerade dig var en vanlig man på promenad genom stan.

Lev aldrig som haren. Spring inte iväg så fort du blir rädd.
Du ska ha respekt, men lev inte i rädsla, utan utmana den.
Övervinn den.

jahara.

The sisterwood

Syskonkärlek är inte att bråka om vem som ska sitta längst fram i bilen eller att ta saker av den andra utan att fråga Syskonkärlek är när man ser sin syster på dansgolvet, motvilligt, med en turk,(eller svensk, kurd, amerikanare, britt, ryss, tysk, osv. etniska bakgrunden är inte det viktiga utan det faktum att hon helst av allt vill vara några annanstans) springer som bara den, rycker tag i henne och drar upp henne till rätt crew. Addera det på minnet.jahara.

Grattis

Grattis grattia grattis.
Alla fyller år.
Någon gång.

I onsdags Sarah Berlin.
I igår Mounaaa.
Imorn, Sören! :)

GRATTIS

Iphone 4

Im just saying :

Frågan är om de kommer bli till en stor hit eller ej. We'll see.

Jag känner i alla fall att jag inte skulle tacka nej om någon främling gav mig en sådan.
Men det är bara vad jag känner. Vad känner du?
Den ser ju jävligt fräsh ut. men det är väl som vanligt insidan som räknas.


Ahara.

Idag är ingen vanlig dag

För idag är det dels Sarah Berlins födelsedag, grattis.
Men det är också något annat spännande på dagens schema. Så spännande att ingen får veta vad det är. Bara Jahara.
Det var längesen jag bloggade, men det var även längesen jag satt vid en dator. Jag känner inte av något dataabstines, jävligt skönt dock. Något annat som också är skönt är att jag har hittat min mobil, så nu kan vem som helst ringa till mig. Nu slipper ni ringa till Johanna först och fråga vad jag gör. Sjukt bra.
Ahara. Back on track, typ.

Sommaren med Göran

jahara.

Got me going crazy

Det finns ett uttryck som nyttjas framförallt i filmer när männen är tuffa och slåss.
"The Only Rule Is That There Are No Rules." Här har det svikit länge för mig. Att det inte är några regler är ju faktiskt en regel, så i alla tuffa filmer och dylikt har de sagt fel och i framtiden ska de säga något i stil med: "The only rule is that the only rule is the only rule."

Gör om, gör rätt.

jahara.

Jag är inte bitter

Jag anser att rätt ska vara rätt.
Man ska inte säga vart när man menade blev. Man ska inte skriva vårat när det är vårt. Man ska inte skriva att en novell är 200sidor lång då en novell är en kort berättelse. Jag vill inte vara den som är den och märka fler fel nu, men världen, om det är något som Göran har lärt mig så är det följande: Gör om, gör rätt!
Se så, sätt igång.

jahara

Oslagbart

"In the beginning there was nothing. God said, 'Let there be light!' And there was light. There was still nothing, but you could see it a whole lot better."- Ellen Degeneres


Kors i taket!

Det är första gången på jag-vet-inte-hur-länge som det är fint väder när jag jobbar. Varför kan jag inte vara ledig när solen skiner så att jag kan bättra på min icke befintliga bränna?
Jag säger som en klok vän till mig en gång sagt. "Solen lyser, så varför klaga?", för tänk hur mycket värre det egentligen skulle kunnat vara? Även fast det inte var så min "kloka" vän menade.

Det jag vill säga är att det kommer bli ett kors i taket om det regnar nästa gång jag jobbar.

Ahara

Balenjahara.

Tappad

Min mobil har blivit tappad, borttappad. Den är lika borta som Johanna kommer att vara på hennes student. Enda skillnaden är att jag kommer veta var Johanna är.

Ahara

VI GÖR DET IGEN!

Jag har gått runt och skrivit ett inlägg i huvudet sen Alice sa att hon ville börja blogga igen. Inlägget har varit av toppkvalité och jag ser inga konstigheter i att jag inte kommer ihåg ett endaste ord. Allt är tillbaka som vanligt helt enkelt, mästerverk skapas och de glöms bort innan världen har tagit en del av dem. Men vad fan gör det(huvudsaken är, att du är med) Buttahara är ju back on track. Vi kände en enorm saknad och vi vet att ni har gjort detsamma. Det som var den sista droppen i bägaren var den grupp på facebook som startades häromdagen. Med en printscreen från denna tackar jag för mig i detta comeback inlägg. Vi ses snart, det lovar jag.jahara

"notis"

Johanna, kan man fixa en "gilla"-knapp på bloggen och dess unika inlägg eller? Vore i sig väldigt orginellt. OBS!!!copyright!!!!!!!!

Ahahara. GILLA!!!!

(kanske även en ogilla?)


Vad är det frågan om?

Hur kan någon ha läst förra inlägget utan att kommentera? Detta är ju hur stort som helst!
Förövrigt kommer Johanna skriva ett inlägg som hon har planerat i några veckor, hihi, väldigt roligt.
Ojvoj, detta är mitt "första" inlägg som jag kommer signera med några, så småning om, legen-wait for it-dariska bokstäver i  kursivstil. Gilla.
 
Annelie, du är den enda man kan räkna med i detta samhälle.

Ahara.


RSS 2.0