Massa notes

Note to fansen: Fantastiska vyer resulterar frånvaro, men Buttahara har legendariska planer för framtiden.

Note to en fattig backpacker: Gå inte in på junkyard.

Note to Alice: Duscha

Note to mamma: Det första man säger på skype är inte "vill du ha kebab?", om man fortfarande vill vara omtyckt och älskad av sin dotter.

Note to Jenny: Credd till att du räddade mammas fråga genom att visa pizzan du hade i munnen.

Note to myself: “Do the one thing you think you cannot do. Fail at it. Try again. Do better the second time. The only people who never tumble are those who never mount the high wire. This is your moment. Own it.” (OPRAH)

Note to earth: Hold on


jahara17000 st, minst

En sak som inte är okej, det ska jag berätta för er mina vänner och fiender (pfft, som om), det är när man får myggbett. Denna historia har en fortsättning och den kommer här. När man får ett myggbett på "pektån". När man får ett myggbett på pektån och kliar på det. Tills man får SKAVSÅR. Blåsor. Av att man har kliat så mycket. Fajn om det blir en sårskorpa, det är ju vanligt liksom. Men SKAVSÅR? Nej, så ska det ju faktiskt inte vara.

Så här ska det vara. 17000 Lampor i en minibuss. Inga konstigheter förtusan.ahara

It goes on

Igår var jag väldigt sugen på att tömma Ed's spritskåp. Sen insåg jag att han inte hade något. Så istället för att supa bort mina sorger blev jag antastad av en groda, sov på saken och snart har jag lyckats gå vidare med livet.

Processen var jobbigare den här gången, trots mina otroliga brobyggeskills och den nya förmågan att kika på den ljusa sidan av livet. Men man tar sig alltid dit till slut. Över floden. Till andra sidan. Sate vad solen kan skina där.

Har ett dokument som ofta tar mig dit. Ett dokument med 4500 ord. Sagda av kloka män och kvinnor. Kanske ett eller två från Alice också. That was a big lie. Hon finns i ett annat dokument, med bland annat citatet "Skulle vi ge Jesus en bil skulle han ändå rida iväg på sin åsna". I alle fall, tillbaka till ämnet.

Man drunknar inte av att falla i vattnet, man drunknar av att man stannar kvar där.
Därav är inte misslyckandet i att falla, utan att ligga kvar. Att inte resa sig. And our greatest glory is rising up every time we fail, so that's what I keep on doing.


"The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny. And when you find yourself lost in the darkness of despair, remember, it's only in the black of night that you see the stars, and those stars lead you back home."
- WhiteyMed dessa väl sagda ord av One Tree Hills coach reser jag mig upp och putsar bort smutsen på knäna. Livet går alltid vidare och tacka fan för det.jahara.
Biljettkris, elleeeeeer? I reckon NO!

Jag har många biljetter nu. INGEN kommer att komma ikapp. Just freakin' sayin. Har kollat på Hannah Montana. Igen. Shiet, kanske borde byta namn på bloggen? Johanna? Ska vi göra det eller? Kom igen. KOM IGEN!!! Vill göra en sådan där jätteglad gubbe, men det ser så fjantigt ut så skippar det... *SMiLgUbBeee*..  Gosh, mycket kodspråk nu. Förlåt Martina Sjövind.. Tror inte ens hon läser bloggen though.. Inte jag heller. Juste har ni träffat "mig själv"? Brukar snacka med mig själv ibland. Kanske inte ska skriva konversationer med mig själv dok, kan uppfattas lite sjukt.. Ja, sluta upp det det nu. Det roli.. Nej, det va inge.

Ska jag tolka den här attacken Johanna gav mig som ett nej till namnbytet?

Den med mest blåmärken förlorar. Jag tror jag hejade på Johanna så jag slog mig själv mer. Okej, där ljög jag. Men fick lite dåligt samvete över hur mycket jag slog Johanna så slog mig själv också.. Kanske kommer upp en film på det så småningom..Ahara.


Let's go back, let's rewind

SVT har gett mig lite hopp de senaste dagarna, men sen kommer det internationella badmintonförbundet och tar en tillbaka till ruta ett. De har suttit och diskuterat om hur man kan göra dambadminton lite populärare och tog beslutet att införa kjoltvång.

Kjoltvång.

Succé säger jag bara. Hade aldrig ens tänkt tanken att kolla på badminton förut, men nu känns det så jävla aktuellt. Attraktivt på något sätt. De har ju kjolar liksom. Klokt beslut. Bästaste ever.

Måste även säga att det finns många män här i världen som är dumma i huvudet. Vill gärna dra alla över en och samma kamm och be er dra åt helvete, men jag tänker inte sänka mig och gräva den där gropen för att komma till er nivå. Jag ser ner på er istället. Kissar lite på er ibland. Koncentrerat.

Men kjoltvång var det. Förmodligen ett beslut taget av män.


Inte kul att se på


Mycket roligare att se på


Roligast att se på- oavsett


jahara


Hört från TV.

- Det är lite för mycket GSG på plan nu.. Blaha blaha...
(1minut senare)
- Lite snabbt här bara, GSG, vad menar du med det?
- Nej men lite "gåre så gåre" va..

Expertkommentator levererar i direktsändning. Dock känner jag och Johanna i samklang att GSG är något positivt.05:56am 21/4 2011 - Eds place.

Har sett på Hannah Montana the movie under småtimmarna för att fördriva tiden tills det är nedsläpp i hockeyn. Heja Sverige. Inte bara för att fördriva tiden om jag ska vara ärlig. För att Jag inte hade sett filmen. I know, shame on me. Filmen är dock inte alls i samma klass som serien. Men jag skulle ändå ge filmen en glad gubbe. Sen får man tolka det betyget hur man vill. Kan ju säga så mycket som att det är bättre än en ledsen gubbe.. 9 minuter kvar nu. Känner att mission is colmpleted med att få tiden att ticka. Tack Hannah Montana. Nu ska jag bara se till att inte somna.Ahara

Kvinnan just got it all

Det är när alla bitar faller i samman som jag blir kär.
Lyriken- Hur bra som helst
Musiken- Hur bra som helst
Videon- Hur bra som helst
Kvinnans röst- Hur bra som helst
Summa: Helt fantastiskt

jahara

Bara sport, massor av sport

Hej!

Jag hade fel. Massa fel. Inte ett enda rätt. Så fel hade jag. Det hände något, någonstans på vägen. Typ i början. Jag menar, Grahn stod ju inte ens, hur ska Grahm då kunna spräcka Slovakiens nolla?

Ijallefall. 3-0. Ett poäng. Grattis.

God natt.


jahara.

Åh (när ni) - Hippedihopparna

Här kommer den första videon som hippedihopparna spelat in. Vi tar dock ett sabbats år och hoppas på att nya verk skall fångas av kameran. Se och lär skulle man kunna säga, men jag säger att det är fullt omöjligt att lära sig av oss. Nu Säger säkert någon Viktigpetter där ute; "ah, men detär för att ni inte har något att lära ut)".. MHM.. Ni kan ju försöka ta efter likx0m.. **LYckA TiLL!!**

ahara.


Så gör jag det igen

Skogh is back with ett sånt där inlägg då hon berättar allt och ingenting i en jättefin punktform eftersom att det finns så mycket(egentligen ingenting alls) att berätta. En av dessa saker är ändå ganska så roliga. Vilken av alla punkter är säger jag inte. Got my reasons.

  • Just brought life back to en liten insekt. Made me feel like a hero and now I funderar skarpt på nya framtidsplaner.
  • Sweedon segrade mot Svetlana med hela 7-1 igår(idag para mi, sjuukt tidigt idag). Dagens match är mot Slovakien och den kommer att sluta 4-0 to Sweedon. Grahn håller en sån där nolla medan Grahm spräcker en. Lovar. Glöm inte bort att jag är före i tiden liksom. Already been there and seen it.
  • Jag har gjort en Brittan. Tröttnade på håret och ba körde. Resultat: Succé!
  • Vi råkar nöta en del filmer och har precis bestämt oss för att dra igenom alla James Bond då Ed har dem på DVD(oldschool). Men det var inte det jag tänkte berätta utan jag hade tänkt att spara er lite tid. Se inte "The Road". Den fyller ingen funktion.
  • Dagens sista punkt dåra. Självklart lägger jag den roligaste sist, för att tvinga er att läsa hela vägen. Jag har ramlat. I ett spiknyktert tillstånd har jag skrapat upp knät. Lite lagom mysig till en början. Ni vet, med blod och var. Rätt nöjd. Nu, däremot, kan jag inte finna ord till hur nöjd jag är. Såret är in-wait for it-fekterat. Gud vad stolta mina föräldrar måste vara över mig när de läste det här (mamma, du kan vara lugn. Jag ger såret mer kärlek än vad jag gett till någon eller något annan förut. Gör rent det, smörjer in det och knarkar(yeeees) tabletter and if I dont make it, betalar Alice tillbaka på lånet. No worries)


Livet i övrigt är fint. Nya Zeeland is something something även fast vi kanske inte göra så mycket om dagarna. Talk to you soon!jahara.

Ord är inget annat än bajs i mina meningar. Elleeeer?

Bra musik i mina öron är som att äta isbitar med coca-cola i. Helt obeskrivligt. Challenge accepted. För att så många som möjligt skall förstå hur bra detta är måste jag dra lite olika paralleller. Som en iskall öl en varm sommardag. Som en perfekt massage när man känner att ens rygg inte är lika perfekt som den brukar vara. Som ett vårskrik. Som ett lite för gott skratt, nej, beyond detta. Nu kanske jag framställer det som att jag hellre äter is med coca-cola än skrattar. Jag vill kvickt ändra mig. MOVING ON!.. Som att kissa vid NÖDläge samt att göra nummer två vid denna NÖDsituation. Vilket ofta inte bara är obeskrivligt det är också väldigt NÖDvändigt.. Som att känna doften av blöt asfalt. Som att värma händerna efter ett fantastiskt snöbollskrig. Som att krama om sin käraste. Som att döda en mygga innan hon biter (jag säger inte 'hon' för att jag är en man som hatar kvinnor, jag säger detta föra att det är det enda rätta, gosh).. För att påminna er vad jag pratade om så var det bra musik.

En bild på en koala kanske är dags att lägga fram. Bildbevis i allra högsta grad. Kyss på det.Det kallas Teamwork. And we're back on track. Kärlek.

ahara.

Missisng da Görl som va lagom störd.

Precis som James Bond vill ha sin vodka martini. Eller det så han inte vill ha den va? Nej, låt oss inte haka upp oss på petitesser. Evelina och jag var hippedihoppare under en dag. Här kommer lite bilder från lö shööööw. Kom just på att han inte vill ha den störd. Nu skrev jag mer om James och hans martini än om den där kvinnan som är rolig och från Finspång. I know. Rolig och från en håla. Så det kan bli ibland. Men som en vis homo sapiens sapiens en gång sade den galna är oftast den glade. Där ljög jag. Det var jag som sa.Aharaaååaå


Jag känner en sån där båt

Hej bloggen. Det är tidigt. Way too early för mina linser, men Alice tvingar mig att blogga.
Om Boten Anna. Jag höjer min carecup men måste tydligen sprida detta till er. Jag måste tydligen skåla om det också. Boten Anna, våten Ninni, top 3 på tuben. Någonstans på tuben. Top 3. Japp. Där har ni det.Johnnyboooiii och Brallan the Vårta in Sydney, Easy Go Backpackers. Life.

jahara.

Hörru

wOOOOP
Är illa tvungen att bekänna en sak.
Jag har varit på min gata. Eller min familjs gata. Tror ni mig inte? Här är ett bildbevis som heter Duga... Hollingworth st.

JUSTÄ. KOM DÅ!Kanske ska berätta att vi har det bra. Vi har det bra.

aharaaaaååå

You gotta love Brittan

"Jag reser till många ställen på andra sidan Atlanten, som till exempel Kanada."

"Jag skulle älska att göra en musikal på ett litet ställe, som London eller England"

"Jag har aldrig velat åka till Japan eftersom jag inte tycker om fisk och jag vet att det är väldigt populärt där borta i Afrika"

Antar att man inte behöver vara smart om man kan sjunga och är snygg...Pusspåna!

jahara

Saknart.

Hej hopp. Saknar P3 och vakna med the voice. Vill äta mamma Maries söndagsmiddagar. Läntar efter att öppna mitt egna kylskåp. Vill spela innebandy. Skulle inte tacka nej till en snabbmåltid på MAX. Högertrafik är helt najs, även fast jag ser mig själv åka åt vänster håll i rondeller. Saknar den Svenska flaggan. H&M var längesedan man skådade. Åka på Sveriges järnvägar i härliga och fräsha tåg. Lila bussar. Österhoes. ÖSK. Öfvre. Märker hur meningarna bara blir till simpla (men sjukt laddade) ord. Jag lämnar resten till slumpen och skall nu springa iväg och borsta tänderna. Shiet. Låt Nya Zeeland visa sig vara det jag vill ha.

Puss och hej leverpastej. Ohh, leverpastej. Köttbullar. Detta gör mig otroligt osugen på njuudlar. Skönt att vi skall äta Tacos idag idag idag.


Som e så gjoott.

ahara.

Here we go again

Back in Sydney, and we're not here to stay, Wooooooop!! Well. We have 4 days, och natten till fredag hade vi tankt att overnatta pa flygplatsen. Ni vet.. Ar man en backpacker maste man spara in pa varje litet cent som gar att spara in pa. Idag, for example, sov vi inte ens. Eller jo. Det gjorde vi ju. Men man later sa mycket mer hardcore nar man sager att man inte sovit. Johanna ar lite tuffare an vad jag ar. Cuz' hon har spelat massa spel pa sin Ipod medan jag har sovit lite fler timmar.. (High-)Scoore!

Nu vantar vi pa att Travellers Autobarn skall kolla om Ragge ar i samma condition som han var i nar vi kopte honom (han ar givetvis battre, at least I hope...)

Aterkommer med lite fler bokstaver och forhoppningsvis lite snyggare sadana ocksa..

Ahara

RSS 2.0