Sweet sweet nostalgi


IDOL

Jag måste erkänna att jag är beroende av Idol. Jag är inte någon missbrukare men det är ett riktigt bra program. Jag gillar när "Vanliga" människor får chansen till att nå sina drömmar. Jag tycker att årets idol hade ett stort, brett och otroligt bra startfält inför slutaudition, men när det väl kom till kritan var det inte så häppnandsväckande bra. Jag tycker att förra året hade fler potentiella stjärnor än årets idoler. Sen vet jag med erfarenhet att auditionveckorna är mycket mer intressanta än fredagsfinalerna. Vem tror jag kommer vinna? Det kommer jag berätta på fredag. Vem tror du?Anders Bagge är en av Sveriges skönaste personer. Han är utan tvekan min idol i juryn.

Ahara

The Tickets has Arrived

Nu känns det verkligen. Det är inget skämt. Om TRE veckor och en timma sitter vi på planet, gaaaah, det är helt sjukt. Jag känner mig snart redo. Det ska bara köpas lite olika saker som väska, handduk och andra behändiga saker. Snart får jag mitt internationella körkort, då kommer resan bli lite enklare och lite mer road-trippad! Fantastisk, snart är det som endast vart dröm en verklighet.

Ahara.

Doing London dosNever say never...

Diggar låten och budskapet.Ahara.

Härliga Lördag

Idag händer det mycket i lilla Örebro, samtidigt som jag jobbar och står i. Det är dock skönt att det regnar så det blir lite lugnt mellan "stormen". Jag känner hur hungern kryper i magen och ett kurr kommer lite då och då, men trots detta är jag inte hungrig, is that possible? Medans min mage lever sitt egna lilla liv tänkte jag passa på att blogga. Jag tänkte dra till med ett klassiskt ordspråk "bättre sent än aldrig" och kom ganska snabbt till insikt att det inte riktigt funkar så i bloggvärlden. Om man bloggar sällan är det kanske bättre att inte blogga alls. Nu när jag har skrivit blogga fyra gånger inom loppet av två meningar så känner jag att blogga är ett otroligt fult och roligt ord. Blogga. I vilket fall så är det bra tur att jag har en så aktiv kollega som Johanna, jag ska dock bli bättre på att blogga, inte bara för att det är ett så roligt ord. 

  • Det är seriepremiär för Svart/vita ÖSK i Elitserien klockan 14
  • Min far ska spela och sjunga i konserthuset klockan 14
  • Sissela Kyle ska tydligen komma till Hjalmar Bergman klockan 21.
  • Emma Höglund är hemma i Örebro. Hela dagen.
  • Jag jobbar, till klockan 16 och missar därmed hälften av alla härligheter. (ska förmodligen inte kika på Sissela heller, och Emma har fullt upp....)
  • Härliga Lördag, med stort "L"

Ahara ~ Förlåt för detta otroligt dåååååliga inlägg.


Nu måste vi dra

Något säger mig att jag inte kommer att bli författare.
Jag kommer att hitta något större på vägen.
En parantes bara. Godnatt.

jahara.

Estoy awesome

Upptäckte att jag och tjejen i klippet har samma morgonrutiner. Den enda skillnaden är att jag inte pratar om folk och saker i min omgivning, utan bara om mig själv. Resten hinns liksom inte.jahara.

London Calling 4

Ber om ursäkt för dålig filmning. Kameran är inte anpassad för att hållas stabil undertiden som man vandrar, dessutom var det meningen att detta klipp skulle redigeras, vilket jag icke orkar göra.


Doing London

På begäran langar jag upp lite bilder från första dagen i Londonstad.


Fantastiska Faktura

Imorgon kommer mina pengar shwooscha in på Work & Travel's konto, varenda öre kommer att le när det på något magiskt sätt hoppar från mig till dem. För att fira att det bara är en månad kvar betalade jag nämligen idag en av de mest fantastiska fakturor som ramlat ner i mitt brevinkast. Imorgon ska jag skicka efter ett internationellt körkort. Med fantastiska dagar som går så fallar bitar på plats som aldrig förr.
Hemligheten ligger i att alltid ha blicken på bollen. Som bilden visar.Ahara


19e

Den 19e september kanske säger mer för andra än vad det gör för mig. Visserligen betyder det otroligt mycket för mig också. Det betyder att jag bara har en månad kvar att leva, i Sverige, det här året. Mina tankar pendlar fram och tillbaka, är jag nervös? Är jag redo? Kommer jag få panik? Alla frågor kommer få sig ett svar med tiden, så är det oftast.
Den 19e september bringar ytterliggare en fråga till min hjärna. Kommer Sverige vara blått eller rött efter dagens timmar? Dagen till ära har en himmel i den ljuva färgen blå, och med den meningen har jag sagt mitt. 

Ahara.


Crossroad

En av livets svåraste frågor jag har ställt mig är den jag ställer mig nu.
Old style, håret som faila men blev bra ändå?Or or or! Just cut it all off. Ingen jobbig lugg som är ivägen för mig och vågarna. Inget hår som behöver vårdas för att ligga rätt. Hår som helt enkelt bara är? Frågan ställd. Framtiden besitter svaret. Eller Alice. Alice bestämmer allt. Hon är min matte. Jag är hennes vovve.jahara


The real thing

Skog
Skoog
Skogh
Skoogh
Men för fan Sverige.
Schough


Vad lång tid det tog

En liten fisk sa en sak till mig. Det är ballt. Tänk vad mycket status en fisk kan absorbera genom eld och kol. NEJ FY FAN. Rut, prick, rand och något mer. Världen seglar på jordens hav. True historia. Well spoken, indeed. ON AIR. Svenska välfärden bör omhändertas, INTE. Word! Eller? Dono.

19:e är ett datum ingen gillar, VA!?!?!?! Ingen vill att vi ska fara, bara vi. True S-T-O-R-Y! Nailed it.

Buttahara. Påtår.

London Calling 2 och 3


buttahara


Still the flyest

Outfit för Ahara day dos.


Nailed it!jahara

Galet

Jag sa igår att det var helt dött i klubbhuset. Well, det var inte lugnt länge till. Man kan i stora drag säga att jag "ropade hej" lite för tidigt. Det var galet mycket att göra och tänk att det trots allt gick bra.

Ahara.

Kommentar till countdown

Tack vara tidigare inlägg ser man exakt, eller nästan exakt hur många minuter, i alla fall timmar det är kvar tills ett fantastiskt plan lyfter och börjar ta riktning mot ett fantastiskt äventyr. Som strössel på grädden som är på moset så har jag tagit reda på hur många dagar det är kvar tills jag i princip inte jobbar kvar här. Jag gillar mitt jobb, givetvis, men det ska bli skönt att bara kunna tänka på Australien.

Det är bara 22 dagar kvar. Det känns som att dessa dagar kommer att gå fort, jag gillar den känslan!

Ahara.

Countdown

38   days
917   hours
55067   minutes
3304010   seconds

Hej, Alice här.

Ja jag vet, och här kommer det...

"Förlåt för min frånvaro, blaha blaha"

Jag har faktiskt några anledningar, minst en. Johanna har min kamera. Det vill säga hon har alla bilder som jag tagit av londons gator och torg. Jag har sällan igång min dator eftersom jag tränar och jobbar varje dag. Jag jobbar i detta nu, men det är helt dött på golfbanan och i klubbhuset. Detta beror förmodligen på det vackra vädret som Örebro har att bjuda på idag. En dag som denna är det faktiskt skönt att sitta inne och bara göra det som krävs för att få greenfeegäster och medlemmar nöjda av min expertis. Vilken expertis sen..

London was... Hm... Awesome, daah?

Ahara.

London baby

Alice drar till med en stenseriös videoblogg.Hope

Klockan är halv 4 och precis som Navid Modiri blir jag "sentimental så fort som det blir morgon eller natt."
Jag har därför suttit i snart 2 timmar och läst på en sida som heter givesmehope(GMH) med gråten i halsen och verkligen återfått hoppet på världen. Jisses vad fint folk den besitter.

"I was at the airport and soldiers were boarding a plane to Iraq.

A little boy, about five, went up to one of the men and said, "When you're over seas, can you tell my mom I love her?
She's in the army like you, but daddy said she's not coming home, so can you tell her for me?"

His love GMH"

"I am a teacher for second graders.

This past week we've been learning about facts and opinions.
I said the statement "You are beautiful." A little girl raised her hand and said it was a fact.
When I told her no she said, "Everybody is beautiful. No matter what, they are beautiful."

Little kids like that GMH."

"My girlfriend and I were in the drive thru of a restaurant when we saw a homeless man begging for food.

As soon as we got our food she asked me to pull over and she gave the homeless man her meal.

When I asked her why she did that she simply said, " I can go home and eat a sandwich, he can't."

Her compassion for others GMH"

jahara.

On top

Länge sedan jag kände mig nöjd, så det känns rätt gött just nu. Bilden i färg var för stor och det är inget problem jag orkar lösa, men se på fan, livet fortskrider.jahara.

Basically

Vi har gått och blivit modebloggare på riktigt. Skyll på London.

Outfit numero uno:y dos:


Vad gör vi?


RSS 2.0