Premiär

Det är alltså idag som jag, liksom många andra kommer vara fast klistrade framför tvn. Det är idag som Grey's anatomy har premiär! Det är olagligt att missa. Jag ska lägga undan mitt plugg i en timma. Den timman som är mellan 21 och 22. Ahara.

Jag behöver en ny inkomstkälla

Som att motvinden och den konstanta uppförsbacken inte var tillräckligt. Nu har det tinget som driver mig framåt gått och blivit handikappat.


jahara.

Life aint always beautiful


Anna Skogh


Jag och Johan Palm, Johan Palm och Jag

Vi måste reda ut detta en gång för alla, för jisses så trött jag är på att höra att jag är lik Johan Palm.
Det må vara så att vi är lika. Det är till och med så att vi nästan har leverfläckar på samma ställe. Men detta gör mig inte lik Johan Palm, detta gör Johan Palm lik mig. Jag föddes först och var först att se ut så här.
Det är så det ligger till och nu får ni fan ta och lägga det på minnet.


Förlåt för stölden av bilden..

Jahara.

Hej publiken!

Det här är inte något bra retoriskt tal.
Men det har fått delar av vår grupp i klassen att älska det. Skratta åt det!

Hej publiken, hur mår ni egentligen?

Ahara.


Makes no sense


"Gmail kan för närvarande inte komma åt dina kontakter. Du kan uppleva problem så länge problemet kvarstår"

bara funderar lite

"Människan håller på att förlora kriget mot bakterierna. Dagligen dör patienter i infektioner som hade gått att behandla för bara några år sedan." - SVT

Detta betyder att den här svininfluensan som alla är rädda för. Ni vet vilken jag menar? Jag vet inte om alla hört talas om den! Den har ju inte haft så mycket uppmärksamhet som den behöver..
Ah, den i alla fall, den skulle kanske inte varit lika farlig om den kom för några år sen..
Eller? För det är antibiotikan som har börjat tappa sin kraft.
Men då undrar jag. Varför börjar man inte med bakterieätande virus redan nu?

Det här med medicin är lite lulligt.. Om man tar för mycket vill säga.

ahara.

Planera en film nu!

Tycker att det nya sättet att råna kanske kommer bli ett populärt sätt i framtiden. Bra gjort också av polisen att de inte fått tag på tjuvarna. Eller bra gjort av tjuvarna att polisen inte fått tag på dem. Trots alla tips som tydligen har strömmat in. Det här skulle man kunna göra en film av.

Beck - Helikopterrånet.
Wallander i Västberga. (Han är ju annars i Ystad..)
Eller varför inte en dubbad "kommisarien och havet"
Jönsonligan och den snurrande flygmaskinen.
CSI.

Endast framtiden kommer att visa vilken polis eller tjuv som får äran att göra film av verkligheten!

Ahara.

Påkerfäjs

Yes, jag kom på vilken låt det va!!Ajuste! aahara.

the way you make me feel

Alltså. Hans röst. Gush.
Jag lyssna på någon annan av han, helt underbar röst!Ahara.

bild på blomma. lovely!

Hittat en bild som jag vill redigera. En bild jag tagt va. En från sthlm va. Här ären va.
Så här ser den ut oredigerad. Jag ska redgera den någon gång. För Johanna blir ledsen när man lägger upp bilder som inte är redgerade. De är inte lika fina då. Men det schiter jag i nu. För jag vill så gärna lägga upp bilden. Men kan inte redigera det pga. att jag inte har något program.


Sax hjälpte ju mig med ett program, men det funka tyvärr inte ... Men det gör inget. Då får Johanna slita istället!

Ahara.

Igår fira jag tre år

21 september. 2006. En resa som slutade kvickt. En resa som jag nu är återställd från.
21 september är inte någon tur dag i min familj. Så är det bara.Tänk om jag kunde redigera den här...
Johanna. Du får göra det åt mig!

ahara.

Behind the scene


Facebooks svenska är mitt stora kärlekjahara

Vi vandrar hela vägen till 800, sen är det slut


Skogh talar ut, snart är det slut

Jag är trött.
Jag är trött på innehållet i mitt liv.
Skola och innebandy. Det är den jag är. Johanna Skogh. Skola och innebandy. Samma saker, olika namn.
Detta kunde ha varit awesome för den människan som gillar skola och innebandy. Men för den människan som känner lika stor kärlek till en fisk som de två tidigare nämnda tingen, för den människan är det inte ens ett a i awesome.

Skolan.
Ibland brukar jag sitta och tänka på vad jag lär mig och vad lärandet kommer att göra med min framtid.
Derivatan, den kan jag nu. Efter 2 år framför matteboken har jag lärt mig något jag absolut inte kommer att ha någon användning till. Min svenska, mitt sätt att skriva, det lilla i det som är bra, det kan jag inte tacka Svante för. Blogg.se ska ha den tacken. Jag ska ha den tacken. På grund av att jag själv har suttit och nötat, skrivit inlägg efter inlägg, har jag tagit mig dit jag är på den fronten. Däremot har Svante lyckas fått mig att tvivla på det jag kan och på det jag kommer att åstadkomma. Fysiken, 250 poängs fysik a samt b. Jag tackar Gud för denna kunskap. Min morgondag skulle vara långt ifrån lika enkel om jag inte Göran hade lärt mig allt som han lärt mig. Hade jag kunnat allt jag borde ha kunnat, alla konstanter och allt som man nu lär sig, skulle mitt huvud förmodligen varit helt borta. Min framtid skulle inte ha någon strimma ljus. Så tack Göran, tack för att du inte lyckades trycka in ett enda ord av förståelse i mitt huvud.

Det är inte skolan som har format den jag är. Det är den som har fått mig att ibland bli den jag inte vill vara.

Innebandy.
Jag vet att det är historier om er, ÖSK, som jag kommer att berätta för alla jag möter där ute i världen. Det är er jag kommer att tala högt om. Med stolthet kommer jag att berätta vad vi har gjort tillsammans som en stor familj. Men sporten i sig ger mig ingen lycka. 60 minuter på planen känns som en evighet. Minst en gång i minuten tittar jag på klockan och suckar för att den inte går fortare. Min enda glädje till sporten är ni. Resten är en känsla av obehag, hat och ångest. Den gör ont. Tanken på 2 lediga innebandydagar i hela september gör att jag nästan brister i gråt. Det här är inte vad jag vill göra, men det enda jag gör.

Dessa två ting är de ting som trycker ner mig. Tar bort min lycka i vardagen. Tynger mina redan allt för tunga axlar. Jag vill leva mitt liv, men jag tillåter inte mig själv att göra det för jag bevarar dessa två ting i det.
Men jag vet att det är tack vare en av dessa, som jag någon gång i framtiden kommer att kunna leva. När innebandyn når sitt slut har jag mina vänner, min familj och mina minnen, det då jag är redo för världen. Med den kunskap ni givit mig kan jag ta mig över de första hindren, för att sedan med den kunskap jag får på vägen ta mig över de nästa. Man behöver ingen skola för att överleva, man behöver livserfarenhet. Eller låt mig korrigera den meningen...
Man borde inte behöva någon skola för att överleva, allt man borde behöva är livserfarenhet. Det är så jag tänker jobba, dock med ett gymnasiebetyg i bakfickan för att inte göra min mamma besviken. Men när min bok står i din hylla, tänker jag tända mig en brasa och slänga i gymnasiebetygen så fint. Därefter ska jag klappa min mor på axeln, le med ett leende som bara skriker "I told you so".Jahara.


Michael Jackson


Spunk!

Det här är ett tydligt bevis på att man egentligen inte lär sig något i skolan:Jag är ett tydligt bevis på att Gud inte finns.
Jahara.

Det där är kärlek

Jag tror att Julius vill få mig att börja gråta.
Julius lyckades nästan.
jahara.

MTV galan

Något säger mig att Kayne West är lite hatad just nu. I alle fall om man kollar över Pink och Katy Perrys åsikter. Check this twitter out!

PinkKanye west is the biggest piece of shit on earth. Quote me.
PinkMy heart goes out to taylor swift. She is a sweet and talented girl and deserved her moment. She should know we all love her.
katyperryFUCK U KANYE. IT'S LIKE U STEPPED 0N A KITTEN.
katyperryThere's a reason why beyonce is my hero.
PinkBeyonce is a classy lady.I feel for her, too.Its not her fault at all, and her and taylor did their thing. And douche bag got kicked out. HA
Måste också säga att Beyoncé stiger allt mer och mer i mina ögon! Vilken stjärna.

Juste.

Jag kände att det skulle bli mål om bollen gick innanför målställningarna - Jonas Claesson
De här orden skall jag säga efter dagens match.

Ahara.

En perfekt Lördag

Kan dagen bli bättre? Ja, för den har ju inte börjat än.
Men man kan inte planera den bättre.
Först är det Match, efter en skön sovmorgon. Sen ska man hem och ta massa bilder för att jag vill Hjälpa Johanna Skogh. Sen blire lite kräftor på det. Wonderful!!

En perfekt lördag består av match och sedan lektid med min Kära Johanna! 

Ahara.

Tack, verkligen

Jag tackar folket för all hjälp med följande bild:


jahara

Inte ok Alice!Herregud. Det är min syster det. Jag är stolt över Helene för att hon har kommit ut i världen. Men jag förstår fan inte hur man ska kunna ta hand om två små barn om man inte har vuxit upp själv. Nu kanske jag också är lite omogen som bloggar om det, men jag ser det som ett tillfälle att få ett inlägg!
Tycker förövrigt att det är bra gjort att skämma ut sig från typ andra sidan planeten.

Juste, jag och min syster är inte lika. Vi är bara lika många.

Ahara - Ni får skratta, det gör jag, hahaha! :P

nine-eleven

Elfte september. Jag minns det som igår. Jag minns vad jag gjorde innan jag kom hem för att slå på TVn. Innan jag slog på TVn som visade samma bilder om och om igen. Inte på en kanal. Inte på två. På alla.

Idag är det Ground Zero. Då var det World Trade Center
Här är min saga om de två tornen: 

Där satt jag och blåste förgäves i min Oboé, ont i huvudet hade jag, som vanligt när jag spelar detta instrument. Mitt emot min lärare som heter Olle, han log med hela sitt ansikte när jag lyckades spela "Hang down your head Tom Dooley". Efter den lååånga lektionen på 20 minuter gick jag mot min cykel, Olle hängde med ut för att han som vanligt skulle röka pipa.
Där ute möter vi eleven som slulle spela efter mig. Han sa någoning om att world trade center hade rasat. Jag fatta ju inte vad det va, så jag cyklade hem, som vilken dag som helst. Väl hemma insåg jag vilken tragedi som just hade inträffat. De två höga torn i NYC som fascinerat många stod inte längre där. Sagan om de Två tornen var slut.Ahara. 


Dagens budskap it is!


Dagens tips!

Alice: Du borde utnyttja din längd.
Johanna: Hur?
Alice: Se ner på folk

Göran Zachrisson

Den här putten är från ett sådant avstånd att antingen går den i eller så missar han.

Det är ovanligt att golfspelare kommer ifrån London. Där finns ju så mycket annat att göra som t.ex. äta
hamburgare.

Greenerna är så snabba att bollen inte stannar förrän den slutar rulla..

Det är när det går långsamt som man förlorar sekunder!

ser ut som en fläskkotlett, fast mindre.... -Göran Zachrisson

Han är utan tvekan en stor ikon inom Golfen för mig. Och alla dessa sportgrodor.

Ahahahahahahara

I seriöst behov av hjälp

Folk, lissna. I kommentarsfältet MÅSTE ni skriva vad som gör mig till mig. Och då menar jag inte alla dessa "snäll", "rolig", "Otroligt korkad", "geisha" och så vidare. Utan jag menar lite mer "skriva", "innebandy" och dylikt. Jag ska använda detta till att forma min design på mitt CV.

Bamsekram!
Jahara.

Just ja, en bild också...
Har ju inte överflödigt med dessa här i skolan, men hittade en väldigt inte okej bild om man tittar på redigeringen(inklippningen) men vi kör på den och noterar kanske en liten förbättring på den fronten på de yngre dagarna.


Thumbs up

Jag minns knappt sist jag skrev ett inlägg med egna ord eller där jag inte berättade om bilden jag skulle lägga upp...
Det blir en tumme upp på det.


jahara.

Christer Abramsson

Vi går ut och värmer upp i rektangulära cirklar. -Christer Abramsson
Max två passningar, högst tre. -Christer Abramsson
Jag hälsar press, radio, TV och framför allt massmedia välkomna. -Christer Abramsson
Då sa jag till domaren på ren svenska: Go home. -Christer Abramsson
Rätta mig om jag inte har fel. -Christer Abramsson


Imorn tar vi några härliga från Göran Zachrisson. En av några anledningar till varför det är kul att kolla på golf när det går på TV. Den får ni alltså se imorn. Fler sportgrodor imorn vill säga!

Ahara.

Roffe Zetterlund...

Ni tre spelare bildar en kvadrat på mittplan. Rolf Zetterlund
Nej va fan grabbar. Nu bryter vi ihop. Rolf Zetterlund
Lugn grabbar, ni är inte ett dugg bättre än vad dom är. Rolf Zetterlund
Träningslägret i Spanien var i Portugal nånstans. Rolf Zetterlund
Vi halkade in som ett bananskal! Rolf Zetterlund

Imorn blir det några rader som
Christer Abramsson har yttrat...


ahara.

IDOL 2009

Idag börjar det. Jag brukar inte följa det. Bara nu i början när man får se på alla roliga auditions.
Man kommer att få se liknande händelser som den kända: "JAG PISSAR PÅ DEM, DE RÅTTORNA"
Eller så kommer man få höra roliga låtar som folk har komponerat själva. Som låten "jag blev full på min coca cola"


Ahara.

Utfyllnad


Update.

Fan. Man har ju lust att blogga om vad man har gjort den här dagen.
Men det är ju inte kul att läsa ingenting. Vilket betyder att jag inte har gjort någonting.

ahara.


Farmville..

Jag vågar inte ens testa "Farmville", har hört att folk blir lite smått galna och går upp klockan tre på natten för att mata sina grisar... Det kallar jag svininfluensan!


Jag är rädd att några i Kumlas damlag har denna influensa...

Ahara.

Quote of today

"Tänk så skulle jag bli smittad då skulle hela världen bli tråkig."- Amandavardet.blogg.se

Jag har faktiskt inga kommentarer.

Quote fråga bild bild bild fråga

Jim Rohn sa en gång i tiden: "If you don't like how things are, change it!  You're not a tree."
Om man är en Skogh då?


Vilken bild tar hem priset?Henkovich y Mariovich


Voddler

Nu kommer något vi alla väntat på. Alla tror att de är så smarta när de säger ;
"Man skulle ha spotify fast man skulle kunna se på filmer där också".
Det finns något sånt. Nej, det heter inte Moviefy.. Det heter Voddler.

"Registrerade Voddler användare med bredbands uppkoppling kan genom Voddler gratis och lagligt se på film och TV-program ifrån internet.
 Både tjänsten och mjukvaran Voddler är till största delen uppbyggt på samma sätt som Spotify. Skillnaden de två programmen emellan är att Spotify är gjord för att lyssna på musik medans Voddler är till för att titta på film och TV-serier med, ungefär som Joost." - wikipedia


Klicka här för att se bildkällan.

Tänkte publicera detta för typ... Jättelängesen.. Hade dock glömt bort att det bara var ett utkast!

Ahara.

Just precis!

Jag är ganska mycket enormt medveten om att det inte riktigt går att skriva ganska mycket enormt. Trots det är jag ganska mycket enormt sugen på att åka härifrån ungefär just nu.

jahara.


Angelica


unpördey

Sitter och kollar lite halvt på Vakna med the voice, och det snackas om mode. Jacob hänger ur en viss Marcus Birro. Det är gala och han väljer att ha en kavaj och en Italiensk fotbolls-thisha under.
Inte läge. Inte okej. Inte pördigt.


Fotograf: Ivan Da Silva

Ahara.

RSS 2.0