Livin on thöö edge! (svar)

403 skrev: Livet på Jorden har överlevt ett häpnadsväckande antal asteroider, vulkaner, jordbävningar etc. Jag tror inte att mänskligheten skulle kunna förstöra allt liv på Jorden, även om vi försökte.

Svar:

Tro är något man gör i kyrkan, eller i B-huset på Rudbecksskolan. Ingen vet säkert om Gud finns. Lika osäkert är det hur länge vår morsa till jord (Tellus) skall överleva. Ingen är ju, som många vet, odödlig.
Och varför utmana ödet? Varför försöka förstöra allt liv på jorden? Och om inte allt liv, så är det väl onödigt att utrota oss själva? Vi borde veta bättre.

Det är onödigt att gå ut på tunn is om man inte har extrakläderna i plastpåsar.
Det jag menar är att, det finns inga extrakläder till den här planeten.

403, jag tror att du är en sådan person som lägger glasspappret brevid soptunnan, slänger trasiga cyklar i svartån, du släcker förmodligen inte efter dig och när du duschar så duschar du länge, varmt och stänger inte av vattnet när du tvålar in dig med alla hygienartiklar som har fraktats från andra sidan av jorden. Du försöker inte ens vara vänlig.
Det är sånna som du som sprider hat på jorden. Eller snarare så sprider du avfall och massvis av diskussioner kring klimatfrågan. Du är en av många, som drar jorden ner mot slutet.

Ahara.



Kommentarer
Postat av: MS | › Michael Jackson ♥

SV: jag kan inget mer än att hålla med dig :)



hoppas allt är bra med dig då?

2009-08-05 @ 00:12:17
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: Johanna

403 är ägd. Tack för kaffet!

2009-08-13 @ 00:40:09
URL: http://buttahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0