Meat

Vi firade Alice lön med att göra oss av med den. Testade grillen för första gången och ba levde livet. Glassade gjorde vi. Fett värda efter en hård arbetsvecka, som inte är över för Alice del ännu.

Ikväll, mycket tidigare än er, ska vi säga hejdå till livets bästa år och välkomna det bättre. Planen var att först äta nere i restaurangen. En steak på 300g. Planen blev sedan att återigen grilla, denna gång en känguru utan ecklig bearnaisesås. Japp, den smakar bajs här. Pappa, recept tack och detta genast! Vitlök feat pepparsås skulle istället göra potatisen och salladen sällskap. MEN! yes, good stories sometimes have a but. Sometimes even a butt. Alice jobbar. Hon tog ett jobb på golfklubben med relativt fet lön. 18bucks a hour. Typ tusen spänn på en dag. Så istället för en lyxig middag blir det rester för Johanna Skogh och nudlar för Alice Hollingworth.

När började jag tro att ni började bry er om vad vi äter? GAD. Meningen var bara att jag skulle skriva "Ni får nöja er med bilder som berättar om livet framöver, vi orkar inte skriva" och sen lägga upp en bild.


Gårdagens måltid. 1kg kött, 1kg potatis, några gram sallad.

jaha-yoyo-ra

Kommentarer
Postat av: fritte

vem fan käkar fyra potäter?? fett stor magsäck..

2010-12-31 @ 11:52:38
Postat av: Annelie

Ni är väl fortfarande mätta antar jag :-)

2011-01-01 @ 17:12:28
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Hoops

Vem fan ater inte 4 potatistar? minst 4 varje gang. assa shit. yeah, still full.

2011-01-02 @ 13:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0