Lämna avtryck, positiva avtryck.

Ingen kan ha undgått alla de upplysningar om miljön. Hur den håller på att falla ihop, och hur vi kan göra något åt detta. Generation efter generation gör saken bara värre och det är få som tar ställning. Vi vägrar inse att de som forskarna säger är allvarligt och sant, istället ser vi det hela som överdrivet och fortsätter våra vanliga liv. Vi kör bil till jobbet som ligger 1 km bort, vi köper varor som har transporterats från andra sidan jorden eller så gör vi simpla saker, som gör mycket för miljön. Vi låter tv stå på standby, använder vanliga lampor istället för lågenergilampor eller slänger alla sopor i en och samma tunna.


Det som sägs tydligt är att koldioxidutsläppen måste minskas kraftigt. Folk ska inte behöva fly sina hem för att vi andra inte kan värna om vår miljö. Ska hela Holland dränkas innan vi inser vad som egentligen föregår? Eller ska vi inse det redan nu och hindra den dystra framtiden? Ska det vara så svårt att hoppa på cykeln istället för att starta bilen, köpa svenskt och ekologiskt istället för utländskt och miljöfarligt? Är det verkligen så svårt att tro på fakta och göra en förändring? Att stå upp och ta ställning?


Det du gör här idag, lämnar avtryck på dina kommande generationer. Du har två val förenkla deras vardag eller försvåra den. Deras framtid ligger i dina händer, så agera rätt, ta ställning.

Jahara.


Kommentarer
Postat av: Alice

vilket jävla tal det hade varit ;)

2008-12-22 @ 11:45:16
URL: http://buttahara.blogg.se/
Postat av: victor

Hej, Åldrandet förtrycker,torterar och dödar massor med gamla människor varje dag ,Jag tycker vi ska besegra åldrandet och rädda gamla människor från ofrivillig död.

Så om du är för livet och emot åldrandet kolla in min blogg och hjälp till att krossa åldrandets skräckvälde.

2008-12-22 @ 11:56:42
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0